Skip to content

Ookbions is de huurdersbelangenvereniging van huurders van woningcorporatie Welbions in Hengelo en Borne

nieuws

1 juli 2020

Op 18 juni 2019 was de algemene ledenvergadering van Ookbions. Deze werd georganiseerd bij Welbions, waar een kijkje achter de schermen werd gegeven. De bewoners konden zien hoe het er bij Welbions uitziet. Dit werd gewaardeerd door de aanwezige mensen.

Er was tijdens de bijeenkomst een kleine kritische noot te beluisteren over het communicatieplan. De kritische geluiden sluiten goed aan bij het plan wat er nu ligt en waarin aandacht wordt besteed aan de kritische punten.

Wijzigingen in het bestuur:

André Aansorgh is herbenoemd tot voorzitter. Willem Visser is afgetreden en Arlette van der Berg heeft haar functie neer moeten leggen, omdat zij is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Welbions. Jan Willen Rutenfrans is voorgedragen en toegetreden tot het bestuur. In een volgend nieuwsbericht zal hij zich voorstellen.

Na dit officiële gedeelte werden 3 workshops over duurzaamheid, onderhoud en financiën georganiseerd door medewerkers van Welbions. Er was ruimte voor kritische vragen en de gegeven informatie werd door de leden enthousiast ontvangen. Natuurlijk werd de avond met een gezellige borrel afgesloten. De volgende algemene ledenvergadering zal voor de zomer 2020 worden georganiseerd. De leden ontvangen voor die tijd een uitnodiging.

IMG_1297